Open deur dagen bij onze sponsor Running Center Hulste

Van zaterdag 30 oktober tot en met zaterdag 6 november houden we opnieuw een opendeurweek.

Bij aankoop van een paar schoenen bieden we jouw een geschenkbon aan ter waarde van 25% van het aankoopbedrag. Deze geschenkbon is geldig op kledij en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

Kom eens langs om onze vernieuwingen in de winkel te bekijken, laat een uitgebreide loopanalyse uitvoeren of scoor al een koopje in onze outlet.

 

Openingsuren:

zaterdag 30 okt:                      10-18u

zondag 31 okt:                         9-13u

maandag 1 nov:                      10-18u

dinsdag 2 nov:                         gesloten

woensdag 3 nov:                     10-18u

donderdag 4 nov:                    10-18u

vrijdag 5 nov:                           10-18u

zaterdag 6 nov:                        10-18u

 

Gedurende deze week kan je 3 verschillende trail loopschoenen van het merk Saucony komen uittesten. Wij hebben een trailparcours van 8.5 kilometer uitgepijld, ideaal als je eens de verschillen wil aanvoelen tussen de klassieke baanschoen en een specifieke trail loopschoen.

Kom dus gerust eens onze mooie streek verkennen, zowel het uittesten van de trailschoenen als het parcours wordt gratis aangeboden.

Op zondag 7 november organiseren we een trailloop in de Blaarmeersen, waarbij verschillende trailschoenen kunnen uitgetest worden.

Loop je graag eens weg van de baan, op gevarieerd en liefst onbekend terrein of wens je graag eens verschillende trailschoenen uit te testen, reserveer 7 november in jouw agenda. We vragen 6 euro inschrijving, hiervoor ontvang je een goodiebag met daarin onder andere een herbruikbare trailbeker, een loopsjaaltje en een opwarmertje voor nadien. Je kan de trailschoenen van Brooks, Hoka, On en Saucony testen op een zeer gevarieerd en uitgepijld parcours. Running Center Hulste is aanwezig om jullie bij te staan en brengt trailaccessoires mee ter plekke. Op schoenen en accessoires wordt die dag ook 10% korting gegeven.

De aanwezigheid van de skiberg, mooie zandstroken en kronkelende bospaadjes maken van de Blaarmeersen een ideale trail testlocatie.

Running Center Hulste
Brugsesteenweg 83
8531 Hulste
info@runningcenterhulste.be