BK veldlopen en indoorresultaten

Zondag ging het Belgisch kampioenschap veldlopen door onder het Atomium in Brussel. Heel wat FLAC-ers waren van de partij en ze presteerden sterk. De cadetten meisjes wonnen het clubklassement en de dames het algemeen clubklassement.  Bij de benjamins meisjes werd Febe Van Hollebeke eerste (normaal wordt er van die categorie geen uitslag opgemaakt). Zus Fien Van Hollebeke werd derde bij de eerstejaars pupillen. Ook Eden Vanhee werd derde bij de pupillen tweedejaars en ook Betine Kesteloot liep naar brons bij de miniemen eerstejaars. Bij de oudste miniemen meisjes werd Fran Van Hollebeke primus. Drie zusjes, drie medailles. Nog een derde plaats voor Niyo Vleirick bij de jongste miniemen. Top 10 plaatsen waren er voor Lieke Lietaert (9de cadet 2008), Fran Vandeputte (5de cadet 2007), Scholier 2006 Miro Verledens werd 7de. De volledige uitslag van dit Belgisch kampioenschap vind je HIER.

Op een indoor in Antwerpen won minieme Chiara Dhondt het kogelstoten met 12m32. Cadet Maud Adriaens werd derde op de 60mH in 9″67. Op de indoormeeting op zondag te Gent won miniem Jarl Van de Weghe het kogelstoten met 11m35. De totale uitslag is te vinden op atletiek.nu

Merk op dat zondag 13 maart in Poperinge nog een laatste cross doorgaat ingericht door FLAC Poperinge. Inschrijven via atletiek.nu